Cases

Case | De Stegemannen-0

Case | De Stegemannen

In onze zoektocht naar nieuwe, aansprekende social media content voor Stegeman, belandden wij in Deventer voor een rondleiding in de fabriek. Tijdens de rondleiding ontmoetten wij een aantal Stegeman-collega’s tegen die zó gepassioneerd waren over alle prachtige producten waar ze elke dag met volle inzet mee aan de slag gaan, dat het enthousiasme direct op ons oversloeg. Wie kunnen er nu mooier het verhaal over Stegeman vertellen dan de Stegemannen zelf? Ons concept was geboren. Niks geen acteurs. Niks geen kermis. Gewoon mannen met passie voor hun vak. Schitterend.

De Stegemannen: Frank

De Stegemannen: FrankEen goed product begint bij een idee. Maak kennis met onze Stegeman Frank. Zijn aanstekelijke enthousiasme speelde een grote rol bij de ontwikkeling van de nieuwe Vuur & Vlam-vleeswaren. Word jij ook zo enthousiast van Frank?

Geplaatst door Stegeman NL op vrijdag 27 mei 2016

De Stegemannen: Willy

De Stegemannen: WillyMaak kennis met onze Stegeman Willy, die samen met miljoenen onderdanen verantwoordelijk is voor het roken en rijpen van de droge worst. Benieuwd naar de onderdanen? Bekijk de video!

Geplaatst door Stegeman NL op vrijdag 27 mei 2016

Wat staat hier?

Kun jij deze rebus oplossen?

Geplaatst door Stegeman NL op vrijdag 29 juli 2016

Thumbs up of thumbs down?

Kip vs rollade. Willy vs Paul. Welke Stegeman verzamelt de meeste ‘thumbs up’ tijdens de open dag van Go Ahead Eagles?

Geplaatst door Stegeman NL op vrijdag 19 augustus 2016