Employer Branding & Employee Engagement

SOCIAL.INC IS HET BUREAU VOOR EMPLOYER BRANDING & EMPLOYER ENGAGEMEN

SOCIAL.INC is het bureau voor Employer Branding & Employee Engagement

Je wilt bekend staan als een organisatie waar mensen zichzelf graag zien werken. Een sterk werkgeversmerk. Zodat je makkelijker onder de aandacht komt bij potentiële nieuwe medewerkers. Wij helpen je daarbij. Door het verhaal van jouw organisatie door en door te kennen en te vertellen op de juiste kanalen, op het juiste moment.

Hoe we dit doen? Samen met jou ontdekken en vormen we dit verhaal en vertalen we dit naar creatieve content die opvalt en jouw doelgroep in het hart raakt. Geholpen door onze kennis van social trends en communities en onze ervaring binnen organisaties die lijken op die van jou. Zo komen we in contact met de beste kandidaten, omdat we een connectie maken rondom thema’s die er echt toe doen.

EMPLOYER BRANDING & RECRUITMENT STRATEGIE

CONTENT & CAMPAGNES

SOCIAL.INC_EMPLOYER BRANDING EN RECRUITMENT STRATEGIE

ADVERTISING, INFLUENCERS & EMPLOYEE ENGAGEMENT

Van luisteren tot contact leggen, en van aannemen tot binden aan jouw organisatie; in iedere fase brengen wij de verbinding tot stand. Wij helpen je met Employer Branding, Employee Engagement en eRecruitment. Laten we samen betrokkenheid creëren en mensen bij elkaar brengen!

Bel ons voor een kennismaking 020 – 68 11 534.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

Sonja.

Direct naar het contactformulier

SOCIAL.INC EMPLOYER BRANDING MODEL ®

Al onze ervaring is verzameld, geanalyseerd en vertaald naar een strategisch model en werkwijze. Dit levert een krachtig en praktisch kompas voor alle vraagstukken op het gebied van social Employer Branding en Employer Engagement. Wij gaan graag samen met je aan de slag om dit model toe te passen voor jouw organisatie.

SOCIAL.INC-EMPLOYER-BRANDING-MODEL
SOCIAL.INC Employer Branding & Employer Engagement Model®

Laat je hieronder inspireren door enkele van onze eerdere projecten

 

Neem contact op via

Voor- & achternaam*

E-mailadres*

Mobiele nummer*

Onderwerp

Bericht

(Velden met * zijn verplicht)