Blog

SOCIAL.INCREDIBLE content update #5-0
11 oktober 2019

SOCIAL.INCREDIBLE content update #5

Sinds de laatste SOCIAL.INCredible content update is er weer een hoop toffe content door ons gemaakt. Zo gingen we aan de slag voor Bloemenbureau, ontwikkelden we een videoserie voor Caiway en how to video’s voor Praxis. Hieronder vind je een greep uit het werk dat SOCIAL.INC de afgelopen maanden produceerde.

Bloemenbureau

Met ingang van september zijn we aan het produceren geslagen voor Bloemenbureau, een onafhankelijke stichting met als opdracht om bloemen en planten voortdurend top of mind te houden bij de Europese consument. Dat doen we met artikelen op Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl en posts op de bijbehorende social kanalen. In maar liefst 4 landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Een impressie van ons werk tot nu toe:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mooiwatplantendoen.nl (@mooiwatplantendoen) op

En, opgelet: dit is pas het begin. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan strategie en content formats om de content naar een nog hoger niveau te tillen.

Caiway – Zware Gebruikers

Voor Caiway ontwikkelden we de YouTube-serie Zware Gebruikers. In deze serie volgt Caiway gewone mensen die ongewone dingen doen met hun internetverbinding. Of ze nou gamefanaat zijn, fervent YouTuber of die hard influencer; deze internetters vragen veel van hun razendsnelle glasvezelverbinding van Caiway. Meer weten? Check de case.

Schoonenberg

Sinds kort werken we ook voor Schoonenberg! Na het opleveren van de strategie one pager staan nu ook de eerste posts live. Zoals deze, waarvoor wij tijdens de opname van de TVC’s eigen fotomateriaal hebben geschoten:

Tot zover weer de SOCIAL.INCredible content update. Tot de volgende keer!

0
Melissa Sluyter

redacteur