Blog

SOCIAL.INCredible Content Update #2-0
16 november 2018

SOCIAL.INCredible Content Update #2

Nu het kouder begint te worden, zouden wij ook liever binnen blijven. Maar toch gaan we er elke dag op uit om schitterende content te creëren voor een groot aantal prachtige merken. Hieronder een kort overzicht van toffe dingen die we de afgelopen maand hebben gemaakt.

Caiway – Overstappen

Overstappen naar Caiway is super simpel en daarom maakten we deze video om te laten zien hoe gemakkelijk je in drie stappen klant wordt.

 

hollandsnieuwe – App launch

Voor hollandsnieuwe verzorgden we de content rondom de lancering van de compleet vernieuwde hollandsnieuwe app. Waarin onder andere extra opwaarderen zo gepiept is.

Extra opwaarderen? Zo gepiept

In onze compleet vernieuwde hollandsnieuwe app is extra opwaarderen zo gepiept. Check hollandsnieuwe.nl/app

Geplaatst door hollandsnieuwe op Maandag 12 november 2018

 

Albert Heijn – Werken bij

Voor Werken bij Albert Heijn lanceerden we een nieuwe format waarin medewerkers elkaar kunnen nomineren als de belangrijkste collega van Nederland. Hoe leuk is dat? Kijk zelf maar.

 

Enpuls – Duurzame Doeners

Hoe kom je van een idee naar een oplossing waar heel Nederland profijt van heeft? In Duurzame Doeners volgen we drie startups, op zoek naar de energie van morgen. Hun verhalen leggen we vast. Neem Groenewijkstroom, hiermee kunnen mensen zonder zonnepanelen de stroom van mensen met zonnepanelen gebruiken op het moment dat er een lokaal overschot is in de wijk. Dat is toch gaaf?

 

Tot zover weer de SOCIAL.INCredible content update. Tot de volgende keer!

0
Hidde Tuinstra

sr. creative