Blog

Nummer 1 social en contentbureau in Emerce100-0
7 April 2017

Nummer 1 social en contentbureau in Emerce100

2 Jaar geleden waren we 3e, vorig jaar nummer 2 en dit jaar nummer 1 in de Emerce 100 2017 in de categorie social media & contentbureaus. Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven en SOCIAL.INC mag zich met 5 sterren nummer 1 in de categorie social media & contentbureau van Nederland noemen.

Emerce:

Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, hebben we ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.
De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 478, opnieuw een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Een van de oorzaken is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Hierdoor zijn sommige categorieën aangepast. Evenals voorgaande edities bestaat het onderzoek uit een viertal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising en Software.

Sonja Loth, Directeur SOCIAL.INC:

Deze imagoprijs is een supermooie waardering voor het werk dat de SOCIAL.INC’ers elke dag doen voor onze klanten. Geweldig dat we in deze nieuwe categorie, social en content, direct zo’n mooie positie behalen. Klanten en stemmers, bedankt!

Sander Scholten
sr. project manager
0